Start jouw avontuur

2024 ♡ HAPPY GLAMPERS in de Kempen


Nog heel even geduld, we updaten momenteel nog het online boekingssysteem.


Weet je al wanneer je wil komen?

Laat het ons weten via mail info@glamping-josephine.be

zo kunnen we jouw data alvast blokkeren online!

Blijf ons zeker volgen de komende maanden voor heel wat tips en nieuwtjes.

Heel veel liefs,
Joke en familie Lammens
❤❤❤

Aanbod


We bieden ook dit jaar 2 ruime belltenten aan. Beide tenten bevinden zich in onze tuin, vlakbij het water. Dit jaar kregen onze tenten een naam, Amethist en Celestine. Bij het boeken kan je die ook terugvinden.


Beide tenten zijn standaard ingericht voor 4 personen, met 1 dubbel bed en 2 enkele bedjes en voorraan een ruime zithoek met leuke kussens, een tafeltje en een zeteltje. Elke tent heeft een kledingrek en voldoende opbergmogelijkheden. Ook voor een wat frisser moment, of gewoon voor de gezelligheid, zijn er ook fleece dekentjes aanwezig.


In beide tenten is een stroompunt met 4 stopcontacten voorzien en 2 nachtlampjes op batterijen. De buitenkant van de tent kan verlicht worden met een led guirlande. Onze tenten hebben een diameter van 6m en kunnen eenvoudig ingericht worden naargelang het aantal gasten, max. 6 personen per tent.

Alle prijzen zijn inclusief lakens en handdoeken. Elke tent heeft een apart sanitair blokje voorzien van een douche, toilet en lavabo.


We voorzien zelf geen maaltijden op de glamping, maar naast de badkamers is er een overdekte buitenkeuken met een gas-BBQ en apart kookvuur, afwasbakje met stromend water. Ook bestek, borden, kommetjes, glazen, kookpotten en pannen zijn voorzien. Verder is er microgolfoven, waterkoker, ijskast en broodrooster. Voor de afwas voorzien we ook afwasmiddel, sponsjes en handdoeken. Luxueus kamperen dus!